Reprezintă servicii și calitate timp de 30 de ani

Responsabilitate socială


Întărirea consensului și comunicarea în domeniul responsabilității sociale, implantarea conceptului de responsabilitate socială în obiectivele noastre strategice de dezvoltare și implementarea acestuia pe parcursul activităților zilnice de funcționare și management și inovare ale companiei, putem crea o excelență care este cu adevărat acceptată și respectate de societate Organizaţiile pot realiza cu adevărat simbioza armonioasă şi dezvoltarea coordonată a mediului economic şi social.

Dezvoltare Durabilă


Îmbunătățiți Jintongling Sistem de cercetare și dezvoltare tehnologică
Îmbunătățiți Jintongling
Sistem de cercetare și dezvoltare tehnologică
Prin stabilirea și îmbunătățirea sistemului de cercetare și dezvoltare, JTL Technology Group unifică obiectivele de cercetare și dezvoltare tehnologică și coordonarea strategică.
Promovați high-tech industrii
Promovați high-tech
industrii
JTL Technology promovează industrializarea high-tech prin proiecte științifice și tehnologice. Produsele noastre principale includ suflante mari de înaltă eficiență și economisire a energiei, compresoare, turbine și cazane mici de înaltă eficiență, etc. De asemenea, suntem calificați să proiectăm noi centrale energetice și să oferim un serviciu unic pentru clienți.
Resurse regenerabile
Resurse regenerabile
În domeniul energiei regenerabile, suntem implicați în principal în utilizarea cuprinzătoare a resurselor de biomasă, cum ar fi paie, deșeuri forestiere, gunoi de grajd, deșeuri menajere și canalizare rurală, tratarea nămolului etc., prin deshidratare, uscare, brichetare și granulare a mediilor. , gazeificarea la cazane, generarea de energie cu turbine cu abur sau generarea de energie pentru motoarele cu ardere internă, utilizarea căldurii reziduale etc.

Dezvoltare Durabilă


bt
Oferiți clienților servicii de testare și evaluare a consumului de energie și furnizați soluții de sistem
bt
În ceea ce privește economisirea energiei echipamentelor, există în principal înlocuirea echipamentelor de înaltă eficiență și optimizarea parțială a echipamentelor cu eficiență scăzută
bt
Deține tehnologia turbinelor ORC pentru a realiza utilizarea completă a energiei termice la temperaturi medii și joase
bt
Furnizați un set complet de sistem de producere a gheții cu apă de mare pentru a reduce resursele de energie și apă dulce consumate de subrăcire