Proiectul de renovare a cazanului pe gaz Jintongling-Shanghai Huayi 75T cu succes
Timp de eliberare24 noiembrie 2020Vizualizări30

În 2015, Shanghai Industrial Boiler ( Wuxi ) Co., Ltd, o filială a Jintongling Holding Company, a transformat un cazan pe cărbune cu pat fluidizat circulant la temperatură medie, la presiune medie, în Shanghai Huayi Energy Chemical Co., Ltd. într-un cazan de 75 t / h cazan pe gaz medie presiune medie temperatură. Ca cazan de rezervă, cazanul pe gaz a jucat un rol stabil.

Shanghai Industrial Boiler ( Wuxi ) Co., Ltd a fost invitată de către proprietar să participe din nou la licitația de renovare în 2020. Pe baza studiului la fața locului și a comunicării cu operatorii cazanelor, personalul tehnic a prezentat un plan detaliat de renovare având în vedere complexitatea gazului combustibil compoziție, Shanghai Huayi a aprobat planul de renovare.

După 3 luni, cu cooperarea tuturor departamentelor și sprijinul puternic din partea Shanghai Win-Energy Design Institute, toate lucrările de transformare au fost finalizate pe 23 noiembrie 2020, iar lucrările de punere în funcțiune și aprindere a cazanului au fost finalizate. După testarea de către instituții profesionale de testare, cazanul funcționează stabil în toate condițiile de lucru, parametrii respectă cerințele de proiectare, iar emisiile de gaze de eșapament îndeplinesc standardele de emisie din Shanghai. Shanghai Huayi este mulțumit de această transformare.