Jin Tongling a desfășurat activitatea „Tigrul fericit salută Festivalul de primăvară, sindicatul trimite binecuvântări”
Timp de eliberare29 noiembrie 2021Vizualizări48

Se apropie Festivalul Primăverii. Pentru a crea o atmosferă festivă fericită și pașnică, a duce mai departe cultura tradițională a națiunii chineze și a trimite angajaților urări de An Nou fericit, pe 18 ianuarie, sindicatul Jintongling Technology Group Co., Ltd. și Chongchuan Painting și Calligraphy Institute au lansat în comun „Jintongling Technology Group Co., Ltd.” Tigru Bun venit Anul Nou Chinezesc, Sindicatul Trimite Binecuvântări".

nedefinit

După-amiaza, sindicatul grupului a invitat patru caligrafi, inclusiv Zhuang Xiangxing, directorul Institutului de Pictură și Caligrafie din Districtul Chongchuan, să scrie cuplete pentru Festivalul Primăverii și personaje de binecuvântare pentru angajați la fața locului. Mirosul slab de cerneală este plin de urări de bine pentru a-și lua rămas bun de la vechi și pentru a primi noul, care aduce binecuvântarea de Anul Nou a sindicatului grupului muncitorilor de la bază. La locul evenimentului, angajații și-au selectat într-o manieră civilizată și ordonată lucrările preferate și au primit cadourile de caligrafie prezentate de caligrafi. Angajații au oftat emoționați: cupletele scrise de mână ale Festivalului de primăvară sunt atât de semnificative!

2

Acest eveniment nu numai că moștenește cultura tradițională chineză și creează o puternică „aromă de Anul Nou”, dar și scurtează distanța dintre muncitori și grupuri, permițând lucrătorilor să întâmpine sosirea Anului Nou într-o atmosferă fericită și armonioasă!