Jin Tong Ling Technology Group a primit titlul de „Unitate avansată pentru contribuția fiscală” în Zona de Dezvoltare Economică Chongchuan
Timp de eliberare10 februarie 2022Vizualizări37

În dimineața zilei de 10 februarie, Zona de Dezvoltare Economică Chongchuan a ținut o conferință privind atragerea investițiilor, mediul de afaceri și îmbunătățirea stilului de lucru. Yan Jingxiang, membru al Comitetului Permanent al Comitetului Districtual și Secretar al Comitetului de Lucru al Partidului din Zona de Dezvoltare Economică Chongchuan, a participat la conferință și a ținut un discurs. Secretarul Yan a prezentat cerințe pentru a face o treabă bună în munca întregului an, pentru a învăța spiritul „tigrului”, a duce mai departe caracterul „tigrului”, a ancora obiectivul de a „lupta pentru poziția în întreaga provincie, primii trei din oraș și primul din întreg districtul”, și mergeți spre o nouă călătorie, întreprindeți cu curaj o nouă misiune și oferiți un cadou celui de-al 20-lea Congres Național al Partidului cu rezultate și mai excelente.

Chen Liang, secretar adjunct al Comitetului de lucru al Partidului din Zona de Dezvoltare Chongchuan, a anunțat decizia de laudă. Conferința a felicitat unitățile avansate pentru contribuțiile la impozitare în 2021. Jin Tong Ling Technology Group Co., Ltd. a câștigat titlurile de „Unitate avansată pentru contribuția fiscală în zona de dezvoltare economică Chongchuan în 2021” și „Unitate avansată pentru producție de siguranță în 2021”