Viceprimarul Xiaobin Wang a vizitat și a inspectat compania
Timp de eliberare08/2021 iunieVizualizări26

În după-amiaza zilei de 7 iunie, Xiaobin Wang, viceprimarul orașului Nantong, însoțit de Jianqiao Zhang, președintele Nantong Industries Holding Group Co., Ltd, și Jianguo Gu, directorul general, ne-au inspectat compania și starea operațiunii.

După ce a vizitat atelierele de producție, principalele produse și echipamentele cheie ale filialelor Jintongling, viceprimarul a convocat un simpozion și a ascultat raportul președintelui Jianqiao Zhang despre funcționarea din acest an și al directorului general Wei Ji despre dezvoltarea Jintongling și al 14-lea cincinal. Plan.

Când raportul a fost finalizat, viceprimarul a pus întrebări cu privire la problemele în cauză și a comunicat cu directorii companiei. Wang a subliniat principiul: implementarea conducerii cu tehnologie, dezvoltarea cu ideea de inovație. Nantong Industries Holding Group Co., Ltd i sa cerut să aloce resurse concentrându-se pe cercetare și dezvoltare tehnologică. Jintongling a primit ordin să aducă o contribuție mai mare la producția de vârf, înlocuirea importurilor și economisirea energiei. De asemenea, am fost încurajați să facem încercări îndrăznețe și să stabilim un punct de referință în domeniul reducerii emisiilor de carbon și al neutralității carbonului.