Felicitări pentru funcționarea cu succes a unității de generare de 80 MW cu tehnologie Vanadium Titanium
Timp de eliberare29 iul.2020Vizualizări28

În dimineața zilei de 28 iulie, președintele Chuanwei Group a anunțat funcționarea cu succes a unității de reîncălzire cu vanadiu-titan de 80 MW Chengdu-Chongqing, care a fost investită de Jintongling și construită de Shanghai Win-Energy. Au fost prezenți parteneri din toate părțile pentru a-și exprima felicitările.

Shanghai Win-Energy Technology Co., Ltd a semnat un contract general de „Proiect de îmbunătățire a eficienței energetice a unității de generare de 80 MW” cu Neijiang Xingming Energy Co.,Ltd. Proiectul este în conformitate cu politica industrială națională. Este un proiect de construcție pentru protecția mediului verde pentru a realiza o economie circulară și o dezvoltare durabilă. Prin implementarea proiectului, acesta poate nu numai să ardă excesul de gaz, să folosească pe deplin energia secundară, dar și să rezolve poluarea mediului cauzată de eliberarea de gaz de la proprietar. În același timp, poate elimina generatoarele înapoi, poate îmbunătăți eficiența energetică, reduce achiziția de energie și reduce costurile.

Proiectul a fost demarat în mai 2019 cu piloți și construcție în iunie. Pe 20 iunie au început instalarea și construcția. În această perioadă, membrii echipei de proiect au depășit dificultățile de construcție cauzate de sezonul ploios, temperatura ridicată și mediul geologic complex. Compania a lucrat împreună pentru a depăși dificultățile și a asigura calitatea proiectului. În același timp, au depus toate eforturile pentru a promova viteza de construcție a proiectului. Până la sfârșitul Festivalului de primăvară din 2020, presiunea apei din cazan a fost finalizată, dulapul electric era la locul lui, iar turbina cu abur avea condițiile cilindrului cu cataramă.

În februarie 2020, a fost cea mai gravă etapă a epidemiei de COVID-19 din China, iar epidemia națională era încă în starea de răspuns de prim nivel. Pentru a avansa progresul implementării proiectului și pentru a asigura generarea de energie electrică conectată la rețea la sfârșitul lunii iulie, echipa de proiect a companiei a făcut o treabă bună de prevenire și control al epidemiei în strictă conformitate cu reglementările relevante. La sfârșitul lunii martie, întregul proiect de avansare a fost readus la starea de funcționare înainte de epidemie. Numărul muncitorilor în construcții de pe șantier a ajuns la 300.

De la reluarea lucrărilor în 2020, compania i-a acordat o mare importanță și l-a desemnat pe Wang Xuhui, directorul general al companiei de inginerie, să se bazeze pe șantier pentru a supraveghea progresul și a rezolva problemele apărute la fața locului. Cu eforturi comune ale întregului personal, etapa de punere în funcțiune a început la sfârșitul lunii mai, iar punerea în funcțiune dinamică a cazanelor precum curățarea acidă, uscarea cuptorului și suflarea tuburilor a fost finalizată în iunie, iar punerea în funcțiune dinamică a turbinelor și generatoarelor a fost finalizată în începutul lunii iulie, cu condiții de generare a energiei conectate la rețea.

Suntem recunoscători pentru sprijinul și munca asiduă a companiei noastre și a tuturor sectoarelor. Încă o dată, felicitări pentru punerea în funcțiune a unității de generare Vanadium Titanium Technology 80MW!