Felicitări pentru contractul de tehnologie Jtl, Green Smile și Universitatea Donghua, material nou Jiaxing Furuibang
Timp de eliberare06 mai 2020Vizualizări79

JTL Technology (denumită în continuare JTL) și compania subsidiară Jiangsu Green Smile Power Storage Technology Co., Ltd (denumită în continuare Green Smile) au semnat aplicarea membranei nanofibre de sterilizare prin fotooxidare și dezinfecție în câmpul de decontaminare AC ventilat cu Universitatea Donghua și Jiaxing Furuibang New Material Co., Ltd.

Contractul definește dezvoltarea și perfecționarea brevetului membranei nanofibre de sterilizare prin fotooxidare și dezinfecție, condus de academicianul Jianyong Yu de la Universitatea Donghua și expertul Changjiang Scholar Dr Bin Ding. Rezultatele cooperării sunt sterilizarea de înaltă eficiență a sistemelor de ventilație AC în zone publice, inclusiv spitale, birouri și școli, purificatoare de aer și unități de decontaminare, cu o rată de activitate antivirală și o rată de sterilizare de peste 99.9%. Contractul permite, de asemenea, JTL și Green Smile, ca canal de distribuție exclusiv al canalului de marketing (nelimitat de valabilitatea acordului de cooperare), să extindă și să promoveze noul material (membrană din nanofibră de sterilizare prin fotooxidare și dezinfecție) în ventilatoare, AC și purificare în domeniile medicale. și utilizare comercială.

Succesul contractului se bazează pe efortul tuturor din echipa de proiect. Prin prezenta, JTL Group își transmite recunoștința celor implicați în proiect și își dorește realizarea timpurie a tehnologiei. Între timp, dorim un mare succes promovării pieței.

imagine